Η Facebook αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο reaction το οποίο δείχνει ότι νοιαζόμαστε και φροντίζουμε τους άλλους, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το reaction είναι ένα συμπαθητικό κίτρινο emoji το οποίο κρατάει μία καρδιά.

Τόσο η Facebook, όσο και εκατοντάδες άλλες εταιρείες σε κάθε βιομηχανία, αναγνωρίζουν το πόσο δύσκολα περνάμε όλοι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι. Οι δημοσιεύσεις που εκφράζουν δυσαρέσκεια και διάφορα προβλήματα έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Οπότε, η εταιρεία σκέφτηκε να προσθέσει αυτό το νέο reaction που δείχνει κάτι περισσότερο από μία δείχνει απλή καρδιά, ένα χαμόγελο, ή ένα like.

Επιπλέον, αν κάποιος πατήσει παρατεταμένα το reaction της καρδιάς στο Facebook Messenger δημιουργείται μία μοβ καρδιά. Το συγκεκριμένο reaction δημιουργήθηκε για τον ίδιο λόγο που η εταιρεία πρόσθεσε το 7ο reaction στη βασική εφαρμογή της.

Το reaction του Messenger ξεκίνησε να γίνεται σταδιακά διαθέσιμο σήμερα, ενώ αυτό του Facebook θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.