Ένα νέο report από την ιστοσελίδα Digitimes, που επικαλείται πηγές προσκείμενες στους προμηθευτές, υποστηρίζει ότι οι Android κατασκευαστές εντείνουν σημαντικά τις προσπάθειές τους για την ενσωμάτωση του σαρωτή αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη στα επόμενα handsets. Οι Android κατασκευαστές, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η δημιουργία ενός συστήματος παρόμοιου με το Face ID είναι αρκετά ακριβό για να συμπεριληφθεί στις μελλοντικές συσκευές και ως εκ τούτου θα εστιάσουν στις λύσεις ultrasonic fingerprint scanners της Qualcomm.

Η ιστοσελίδα Digitimes υποστηρίζει ότι το κόστος των TrueDepth 3D sensors, αγγίζει τα 60 δολάρια ανά μονάδα, ένα ποσό αρκετά σημαντικό σε σχέση με το συνολικό κόστος κατασκευής της συσκευής. Εκτός από αυτό, φοβούνται ότι θα παραβιάσουν και πατέντες, αν υιοθετήσουν και projector systems, όπως συμβαίνει με το Face ID.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.