Μια από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιεί η Apple για να πουλήσει συσκευές σε καταστήματα είναι και η μικρή απόκλιση αυτών από τη σωστή τους θέση.. Συγκεκριμένα, ένας tiktoker αποκαλύπτει ότι αν κάποιος επισκεφθεί ένα κατάστημα Apple θα διαπιστώσει ότι πολλές φορές οι συσκευές δεν είναι τακτοποιημένες.

Ειδικότερα, ο @adrianwidjy, επισημαίνει ότι ο πελάτης θα μπει στον πειρασμό να τα ισιώσει και να αλλάξει τη θέση τους, κατά τη διάρκεια της περιεργασίας της συσκευής. Που σημαίνει ότι θα το αγγίξεις. Το άγγιγμα θα σου δώσει την αίσθηση της κτήσης που με τη σειρά του θα σε κάνει να το θέλεις να το αγοράσεις. Δεν συμβαίνει μόνο με τα laptops της Apple, αλλά και με τα iPhones.

Τα iPhones έχουν επίσης μια περίεργη γωνία θέασης. Σε περιμένουν και αυτά να τα αγγίξεις. Εν ολίγοις ό,τι αγγίζεις στο Apple Store το θέλεις. Δεν γνωρίζουμε αν όντως πρόκειται για τακτική της Apple με στόχο να πουλήσει συσκευές, δεν αποκλείεται όμως να ισχύει με την εταιρεία να μην έχει σχολιάσει τρος το παρόν το ζήτημα.

9 Μήνες Δωρεάν Συνδρομή στο Ant1+

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.