Η νέα διαφήμιση της Michelin είχε έναν guest star, που πιθανότατα είναι το νέο smartphone από την εταιρία Essential, του Andy Rubin. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, αρκεί απλά να αναφέρουμε πως είναι ένας από τους δημιουργούς του Android και μέχρι πρόσφατα διευθυντής στην Google, για το Android.

Η συσκευή φαίνεται στο 0:07 του διαφημιστικού σποτ και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Παρακάτω θα βρείτε screenshot από το σημειο που εμφανίζεται η συσκευή ώστε να το δείτε πιο άνετα.

Μόνο οι γωνίες στο πάνω μέρος της συσκευής είναι στρογγυλεμένες, οπότε δεν κοιτάμε το Xiaomi Mi Mix. Επίσης η οθόνη δεν είναι Sharp Aquos Crystal, αλλά το βασικότερο είναι πως η έλλειψη πλήκτρων στο κάτω μέρος,. Αυτό δεν αφήνει επιλογές σε γνωστές συσκευές.

Ο Andy Rubin ήταν ένας από τους ιδρυτές του Android και τώρα θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι μέσω της εταιρίας Essential, στην οποία είναι και CEO. Στο παρελθόν έχει ήδη δείξει μέρος από την συσκευή σαν teaser και ταιριάζει αρκετά με αυτό που βλέπουμε στην διαφήμιση της Michelin.

Φυσικά τόσο σύντομη εμφάνιση της συσκευής δεν μπορεί να μας δώσει πολλά σχετικά με το πως θα είναι εν τέλει η συσκευή, αλλά ούτε και το πόσο δυνατή θα είναι. Αν κοιτάξουμε όμως λίγο πιο προσεκτικά θα δούμε τρεις οπές στο κάτω μέρος της θήκης. Λογικά έχουμε USB θύρα, ηχείο και jack για ακουστικά.

Σύντομα αναμένεται αν δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται και αφού τελευταία την βλέπουμε όλο και πιο συχνά, ίσως σημαίνει πως είναι πιο κοντά από ότι περιμέναμε.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.