Η Nokia είναι μια εταιρεία η οποία είχε πολλές δυσκολίες από τότε που ιδρύθηκε. Υπήρχε μια χρονική στιγμή όπου θεωρούνταν μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο των mobile συσκευών, ωστόσο όμως καταστράφηκε μετά την εξαγορά της από την Microsoft, εξαιτίας της αποτυχίας των Windows Phones. Και όμως, δεν είχαν προσπαθήσει μόνο με τα Windows Phones, καθώς εξέταζαν και άλλες εναλλακτικές λύσεις λειτουργικού συστήματος. Μια τέτοια πρόταση βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας καθώς ένα τέτοιο smartphone ανέβηκε σε δημοπρασία στο ebay.

Η συσκευή, φέρει την ονομασία Nokia Ion Mini και είναι εύκολα αντιληπτό, ότι είναι τόσο μικρή που μπορεί να χωρέσει στην παλάμη του χεριού. Ο πωλήτής δεν αναφέρει το επακριβές μέγεθος της οθόνης και δεν γνωρίζουμε την πυκνότητα των pixel, αλλά είναι ασφαλές να αναφέρουμε ότι έχει μέγεθος περίπου 3 ίντσες. Η ανάλυση είναι 480×800 και η συσκευή κατασκευάστηκε μεταξύ 2013 – 2014. Τρέχει Android 4.3, εξοπλίζεται με τον Nokia Z Launcher και τα Google apps όμως δεν υπάρχουν, κυρίως γιατί δεν θα πέρασε ποτέ από το στάδιο της πιστοποίησης της Google.

Βάσει των specs, το Nokia Ion Mini προορίζεται για χρήστες με ελάχιστες απαιτήσεις, τρέχει τον Snapdragon 400 χρονισμένος στα 1.2GHz και περιλαμβάνει μόλις 1GB RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 8GB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.