Για κάποιο χρονικό διάστημα φαινόταν ότι η LG ετοιμαζόταν πυρετωδώς για ένα ριζικό LG V50 ThinQ upgrade γνωστό ως LG V60 ThinQ. Αλλά στη συνέχεια διέρρευσε μια μικρή αναβάθμιση του LG G8 ThinQ γνωστή ως G8X ThinQ και οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν ότι είναι το επόμενης γενιάς Dual screen flagship της LG που θα ανακοινωθεί στην έκθεση IFA 2019 στο Βερολίνο.

To LG G8X ThinQ θα διαθέτει την ονομασία LG V50S ThinQ στην εγχώρια αγορά, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την πολιτική της LG όσον αφορά την ονοματοδοσία των smartphone συσκευών της. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες που αναδημοσιεύει η SportsSeoul, το LG V50S ThinQ θα ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του V50 ThinQ αν και θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση από το τριπλό σύστημα κάμερας σε ένα με δυο, το οποίο θα είναι δανεισμένο από το LG G8 ThinQ. Η οθόνη των 6.4 ιντσών θα ακουστεί γνώριμη στους κατόχους των V50, αν και πλέον θα δούμε μια εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας για να μειωθούν τα bezels ακόμη περισσότερο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το V50S ThinQ θα αντικαταστήσει τη διπλή selfie του προκατόχου μια μια μπροστινή κάμερα, αν και ο νέος αισθητήρας θα είναι αναβαθμισμένος στα 32MP. Το feature εκείνο που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα σημερινά flagship smartphones είναι μια προαιρετική Dual Screen θήκη, η οποία περιλαμβάνει και ένα άνοιγμα 2.1 ιντσών για να σε βοηθήσει να τσεκάρεις την ώρα και ποιος σε καλεί ή σου στέλνει μηνύματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.