Ο Mark Gurman του Bloomberg επιστρέφει με μια νέα έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On και έχει πολλά νέα για τα προϊόντα της Apple που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μεταξύ του φθινοπώρου του 2022 και του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουμε τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14, τρεις παραλλαγές Apple Watch, Mac με επεξεργαστές M2 και M3, iPad, ανανεωμένα AirPods Pro, ένα HomePod, ένα βελτιωμένο Apple TV, και το τηλέφωνο που φημολογείται εδώ και καιρό.

Τα περσινά Apple Watch Series 7 χρησιμοποιούν το S7 chip, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από το S6 chip της προηγούμενης γενιάς. Ο Gurman άφησε να εννοηθεί ότι το S8 ship που θα τροφοδοτεί τα Watch Series 8 ενδέχεται να μην είναι ταχύτερο από το S7, καθώς θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το παλαιότερο. Μπορούμε να περιμένουμε ένα εντελώς νέο chip του χρόνου.

Ο Gurman ανέφερε ξανά ότι η σειρά smartwatch της Apple για το 2022 θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα: το Watch Series 8, ένα νέο οικονομικό μοντέλο SE, και ένα ανθεκτικό μοντέλο που απευθύνεται σε αθλητές.

Το επόμενο Watch SE θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το μοντέλο του 2020, που σημαίνει ότι η οθόνη του θα είναι 1.78 ίντσες. Ωστόσο, φημολογείται ότι θα έχει το νέο S8 chip, κάτι που θα το κάνει πολύ πιο γρήγορο από το απερχόμενο μοντέλο με το S5 chip.

Τα Apple Watch Series 3 δεν είναι συμβατά με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος smartwatch της Apple, watchOS 9, η οποία ανακοινώθηκε στο Apple Worldwide Developers Conference 2022 που έγινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Γι’ αυτό, ο Gurman πιστεύει ότι η τιμή του τωρινού μοντέλο SE μπορεί να πέσει στα επίπεδα της τιμής του Watch Series 3.

Το watchOS 9 φέρνει βελτιωμένη παρακολούθηση προπόνησης. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν προπονήσεις πολλαπλών αθλημάτων που επιτρέπουν στα wearables να εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ παρακολούθησης τρεξίματος, ποδηλασίας και κολύμβησης.

Με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, η Apple φαίνεται να θέτει τις βάσεις για το ανθεκτικό ρολόι που ετοιμάζει. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μια δημοφιλή επιλογή smartwatch μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποιούν ρολόγια σε ακραία περιβάλλοντα.

Σύμφωνα με αναφορές, το ρολόι, το οποίο μερικές φορές αναφέρεται ως Explorer Edition από την Apple, θα έχει την ίδια λειτουργικότητα με το τυπικό μοντέλο, αλλά θα προσφέρει επιπλέον αντοχή και προστασία. Μπορεί να διαθέτει εξωτερικό καουτσούκ που θα το καθιστούσε πιο ανθεκτικό από τα ρολόγια με θήκες από αλουμίνιο, τιτάνιο, και ανοξείδωτο χάλυβα.

Τα Watch Series 8 φημολογείται ότι διαθέτουν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος και μπορεί επίσης να έχουν μια νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που θα τους επιτρέψει να εκτελούν ορισμένες εφαρμογές και λειτουργίες χωρίς να χρησιμοποιούν πολλή μπαταρία. Το νέο μοντέλο μπορεί επίσης να έχει επίσης ανανεωμένο design με επίπεδη οθόνη και τετραγωνισμένες άκρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.