Το EMUI Android skin αποτελούσε η αλήθεια είναι ένα χάλι όταν έκανε το αρχικό του ντεμπούτο, αλλά έχει γίνει πολύ καλύτερο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το EMUI 9 είναι η τελευταία έκδοση την οποία η Huawei είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες. Πλέον, έχει όλες τις λεπτομέρειες και κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα Mate 20.  Το EMUI 9 βασίζεται στο Android Pie, επομένως διαθέτει πολλά νέα features της συγκεκριμένης έκδοσης, αλλά και μερικά της ίδιας της Huawei.

Η Huawei με το EMUI 9 εκφράζει για έναν περίεργο λόγο, επακριβείς μετρήσεις της μέσης αύξησης των επιδόσεων. Ισχυρίζεται ότι το EMUI 9 προσφέρει κατά 25.8% καλύτερη απόκριση και οι εφαρμογές εκκινούν ως και 102ms γρηγορότερα. Κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, το EMUI 9 χρησιμοποιεί ένα feature το οποίο αποκαλεί GPU Turbo 2.0 που μειώνει το touch latency κατά 36%, όπως και τη θερμοκρασία κατά 3.6 βαθμούς Κελσίου.

Η AI αποτελούσε η εστίαση του EMUI από τότε που η Huawei παρουσίασε τον πρώτο AI πυρήνα στα Kirin chips. Το EMUI 9 βασίζεται στο AI για πολλά νέα features, τα περισσότερα από τα οποία συνδέονται με την πλατφόρμα HiVision. Μπορείτε να στοχεύσετε την κάμερα σε τοπία, ζωγραφιές ή φαγητά και το τηλέφωνο αυτόματα θα τα αναγνωρίσει.

Αλλά και εμφανισιακά το EMUI 9 είναι ριζικά ανανεωμένο. Μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στο Android Pie interface της Google. Εισάγονται νέα gestures, όπως μπορείτε να κάνετε swipe up από τη home screen, swipe up and hold για multitasking, swipe in από το πλάι για την ενέργεια πίσω. Το Digital Balance feature της Huawei υπάρχει επίσης στο λειτουργικό και μοιάζει σαν ένα reskin του Digital Wellbeing του Android Pie. Το Mate 20 έρχεται με EMUI 9 ενώ και άλλα smartphones θα εξοπλιστούν με το update. Θα καταφθάσει στα  P20, P20 Pro, Mate 10 και Mate 10 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.