Αρχική Smartphones Android Το ελληνικό Νetflix «τρολάρει» τον Μητσοτάκη με … Casa De Papel

Το ελληνικό Νetflix «τρολάρει» τον Μητσοτάκη με … Casa De Papel

0

To Netflix δεν άφησε ανεκμετάλευτες τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πως παρακολουθεί τα προγράμματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ψυχαγωγίας στο κινητό του. O Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε στη συνέντευξή του πως πρόσφατα ανακάλυψε ότι μπορεί να δει Netflx και στο κινητό του, λέγοντας, μάλιστα, πως παρακολούθησε και ενάμιση επεισόδιο από τη σειρά «Casa De Papel», επιστρέφοντας από την Πάτρα.

Το ελληνικό Netflix δεν έχασε ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση διαμέσου της «πάσας» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τουίταρε: «Και στο κινητό σου», τουιτάροντας ένα παλιότερο tweet χρήστη περί της 7ημερης εργασίας: «7 μερες τη βδομάδα θα δούλευα μόνο αν η δουλειά μου ήταν να βλέπω Νετφλιξ», προκειμένου η σύνδεση με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι πιο εμφανής.

Όταν, δε, άλλος χρήστης του twitter σχολίασε την ανάρτηση του Netflix: «Ρε αλάνι την λες και στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τι είσαι εσυ ρε?», τότε το Netflix έδωσε την επική απάντηση: «Οι φίλοι του Προφεσόρ είναι και δικοί μου φίλοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.