Υπάρχουν εκατοντάδες προτάσεις φορτιστών στην αγορά, ο κάθε ένας με διαφορετικές δυνατότητες. Φυσικά, θα χρειαστείς φορτιστή συγκεκριμένων W για να επιτύχεις τη γρήγορη φόρτιση που προσφέρουν οι συσκευές. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν εξοπλίζουν πλέον τα smartphones τους με φορτιστές στα κουτιά. Αν και η αιτιολογία είναι η προστασία του πλανήτη, η αλήθεια είναι ότι εξοικονομούνται σημαντικά ποσά και από την τσέπη του κάθε κατασκευαστή.

Με τη σειρά Galaxy S23 series, υπάρχουν τρεις συσκευές με λίγο διαφορετικό setup η κάθε μια. Το βασικό μοντέλο του S23 έχει USB PD 3.0 Super Fast Charging στα 25W, ενώ το S23+ και S23 Ultra μπορούν να φορτιστούν στα 45W. Εν ολίγοις κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι θα χρειαστείς 45w για τα S23+ και S23 Ultra, ενώ το S23 μπορεί να τη βγάλει με έναν 25w.

  • Galaxy S23 – 25W charger
  • Galaxy S23+ – 45W charger
  • Galaxy S23 Ultra – 45W charger

Παραπάνω βλέπουμε τις απαιτήσεις γρήγορης φόρτισης, κάτι που σημαίνει ότι αν θέλεις να φορτίσεις το S23 Ultra στο 60% σε μισή ώρα τότε θα χρειαστείς 45W. Αν δεν σου είναι απαραίτητη η γρήγορη φόρτιση μπορείς να το φορτίσεις και με έναν κάτω από 45w, αν και θα προτείναμε να μην πέσεις κάτω από τα 25w. Μερικές αξιόλογες προτάσεις, εκτός από τους ίδιους τους φορτιστές της Samsung είναι και οι εξής, οι οποίοι υπάρχουν και στην Ελληνική αγορά.

Galaxy S23
Anker Ace 25W
Samsung 25W
Galaxy S23+ ή S23 Ultra
UGREEN 45W Nexode
Anker Ace 45W
Samsung 45W

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.