Μπορεί η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να ετοιμάζει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά υγείας για τα Samsung Galaxy Watch 4, αλλά έχει ήδη καθυστερήσει πολύ τη διάθεση των παλιών χαρακτηριστικών υγείας στα Samsung Galaxy Watch 3 και Galaxy Watch Active 2.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι οι κατά τόπους αρχές που πρέπει να δώσουν σχετική άδεια. Η εταιρεία ανακοίνωσε με χαρά ότι πήρε άδεια για τη διάθεση του EGG και της παρακολούθησης της πίεσης του αίματος από τα Galaxy Watch 3 και Galaxy Watch Active 2 σε 31 νέες χώρες, από τις οποίες οι 28 είναι Ευρωπαϊκές.

Η διάθεση της ενημέρωσης λογισμικού που ενεργοποιεί τα χαρακτηριστικά θα ξεκινήσει στις 4 Φεβρουαρίου και ανάμεσα στις χώρες των οποίων οι χρήστες θα πάρουν το update είναι και η Ελλάδα.

Όσοι δεν έχουν Samsung smartphone πρέπει να κάνουν μερικά κόλπα για να χρησιμοποιήσουν το EGG στα Galaxy Watch 3 και Galaxy Watch Active 2, οδηγίες μπορούν να βρουν εδώ. Επίσης, το XDA Developers έχει φτιάξει οδηγό για την ενεργοποίηση της παρακολούθησης της πίεσης του αίματος στο Active 2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.