Σε λειτουργία θα τεθεί πολύ σύντομα το δίκτυο εντοπισμού συσκευών Find my Device. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Google σε email που έστειλε σε ορισμένους χρήστες Android, το εν λόγω δίκτυο Find My Device ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Με το νέο δίκτυο Find My Device, θα μπορείτε να εντοπίζετε τις συσκευές σας ακόμη και αν είναι offline. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα συμβατά αξεσουάρ Fast Pair όταν είναι αποσυνδεδεμένα από τη συσκευή σας. Αυτό περιλαμβάνει συμβατά earbuds και ακουστικά, καθώς και συσκευές εντοπισμού που μπορείτε να προσαρτήσετε στο πορτοφόλι, τα κλειδιά ή το ποδήλατό σας.

Επιτέλους αναζήτηση αγνώστων αριθμών στην εφαρμογή κλήσεων του Android

Θα λάβετε μια ειδοποίηση στις συσκευές Android σας όταν ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία σε 3 ημέρες. Μέχρι τότε, μπορείτε να εξαιρεθείτε από το δίκτυο μέσω της υπηρεσίας Find My Device στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις δυνατότητες του δικτύου εντοπισμού εγκαίρως, μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο που θα σου δείχνει το μήνυμα, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν έχετε λάβει και εσείς ένα τέτοιο email από την Google. Όταν επιλέγετε μια από τις διαθέσιμες ρυθμίσεις (ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Find My Device), σημειώστε ότι αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές Android που είναι συνδεδεμένες με τον συγκεκριμένο λογαριασμό Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.