Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το Android Q θα είναι η πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος του Android το οποίο θα διαθέτει ένα native desktop mode, παρόμοιο με αυτό που η Samsung έχει κάνει στη δική της πλατφόρμα Dex. Σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα όμορφο video από τον developer Daniel Blandford, στο οποίο φαίνεται το native desktop mode εν δράσει.

Ο Blandford χρησιμοποιεί ένα experimental Android launcher δικής του δημιουργίας για να κάνει το όλο project λειτουργικό. Με άλλα λόγια, ο launcher στο Essential Phone που χρησιμοποιεί έχει προσαρμοστεί για να παρουσιάζει το desktop interface με τον τρόπο που το κάνει. Προς το παρόν δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος. Με τη δοκιμή αυτή του Blandford μπορούμε όμως να δούμε τι ακριβώς σημαίνει το desktop mode για το μέλλον του Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.