Πως θα έμοιαζε το Galaxy S23 αν προσέφερε κάμερα κάτω από την οθόνη; Την απάντηση δίνει ο Ice Universe ο οποίος μας δίνει την πρώτη έστω και με χρήση photoshop, ματιά. Πάντως, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που χρησιμοποιεί ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

design του Galaxy S23
design του Galaxy S23

Το Galaxy Z Fold 3 που έκανε το ντεμπούτο του μόλις πέρυσι, διέθετε μια κάμερα κάτω κάτω από την οθόνη, αν και η Samsung είχε βέβαια παραδεχθεί επισήμως ότι δεν προορίζεται για selfies.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η Samsung έχει ήδη τελειοποιήσει τον under-display fingerprint scanner, ενώ με την πάροδο του χρόνου κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τις κάμερες κάτω από την οθόνη, όπου το κόστος των εξαρτημάτων και η ποιότητα των φωτογραφιών θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνο.

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι η Samsung δεν θα είναι η πρώτη με ένα τέτοιο smartphone στην αγορά. Ορισμένοι κινεζικοί κατασκευαστές σαν τη ZTE ήδη έχουν ενσωματώσει το feature. Το ZTE Axon 20 ήταν το πρώτο με μια τέτοια κάμερα και ακολούθησε το ZTE Axon 30. Προσθέστε στη λίστα και το Xiaomi Mi Mix 4, ενώ αν η Samsung αποφασίσει να προσθέσει μια στα Galaxy S23 θα μοιάζει σαν τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ice Universe.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.