Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλοί χρήστες smartphone Galaxy είδαν να εμφανίζεται στη συσκευή τους μία νέα εφαρμογή της Samsung που φαινομενικά εγκαταστάθηκε στα τηλέφωνά τους από το πουθενά. Το app ονομάζεται DECO PIC και μπορεί να το έχετε ήδη εντοπίσει στον drawer των εφαρμογών.

Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι έγινε λήψη και εγκατάσταση χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, αλλά αυτό απέχει από την αλήθεια. Μην ανησυχείτε. Το Samsung smartphone σας δεν εγκατέστησε το app χωρίς την άδειά σας, απλώς δημιούργησε μια συντόμευση για μια εφαρμογή που υπήρχε ήδη στο τηλέφωνό σας, αλλά ήταν κρυμμένη στο default camera app.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόσβαση στο DECO PIC θα μπορούσε – και εξακολουθεί να είναι δυνατή, από την ενότητα AR Zone μέσα στην εφαρμογή κάμερας. Ωστόσο, είναι κρυμμένη πίσω από πολλά μενού και δεν είναι δυνατή η άμεση πρόσβαση. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα.

Μετά από μια αθόρυβη ενημέρωση από τη Samsung, το DECO PIC έχει τώρα τη δική του αποκλειστική συντόμευση. Οι χρήστες που θέλουν να ανοίξουν τις κάμερές τους σε λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) μπορούν τώρα να το κάνουν άμεσα και γρήγορα, χωρίς να επισκεφθούν πολλά μενού.

Τι κάνει λοιπόν αυτό το app; Με λίγα λόγια επιτρέπει να τραβάς AR φωτογραφίες με διάφορα αντικείμενα. Μόλις το ανοίγεις βλέπεις πολλές κατηγορίες AR αντικειμένων που μπορείς να προσθέσεις στις φωτογραφίες σου. Μόλις διαλέξεις αυτό που θες απλά γυρνάς την κάμερα στο επιθυμητό θέμα, προσαρμόζεις τη λήψη, και τραβάς τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.