Η Google ετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που σχετίζεται με τη συνδεσιμότητα σε όλες τις συσκευές Android που είναι συνδεδεμένες σε έναν ενιαίο λογαριασμό. Κάτι σαν την υπάρχουσα λειτουργία Continuity της Apple, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δέχονται κλήσεις από το iPhone στα Mac και iPad τους, εφόσον βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Η σύνδεση όλων των συσκευών Android σε έναν λογαριασμό Google θα επιτρέψει λειτουργίες όπως η εναλλαγή κλήσεων και η κοινή χρήση του διαδικτύου. Η πρώτη είναι αρκετά αυτονόητη, ενώ η δεύτερη είναι ένας εύκολος τρόπος για να μοιραστείτε τη σύνδεση δικτύου της κύριας συσκευής με τις άλλες συσκευές Android. Ακριβώς όπως θα έκανε ένα κινητό hotspot.

Screenshot υποδηλώνει ότι η λειτουργία εναλλαγής κλήσεων θα λειτουργεί σε διαφορετικά τηλέφωνα Android. Η λύση της Apple δεν επιτρέπει να δέχεστε κλήσεις από άλλο iPhone και περιορίζεται σε iPad, Mac και MacBooks.

Παρόλο που η Google δεν έχει ανακοινώσει σχέδια για μια τέτοια λειτουργία για το Android, ο Mishaal Rahman λέει ότι η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Google > Συσκευές και κοινή χρήση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.