Η Samsung δεν είναι η Nokia και η OnePlus όσον αφορά τα software updates για παλαιότερα smartphones, αλλά πολλοί χρήστες είχαν μια ευχάριστη έκπληξη, η οποία ήταν να δουν τα Galaxy S10 και Galaxy Note 10 τους να λαμβάνουν την stable έκδοση του Android 10 πριν τη λήξη του 2019.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάρτιο του 2020 όπως φαίνεται στο ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε η Samsung Γερμανίας.

Επίσης φαίνεται ότι και το Samsung Galaxy A50 μετακινήθηκε από τον Απρίλιο για τον Μάιο. Μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα ακριβώς από κάτω.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στο Samsung members μου ήρθε ειδοποίηση ότι το S9+ θα αναβαθμιστεί Ιανουάριο ακόμα δεν έχει γίνει αλλά συνήθως μου βγαίνουν τα updates τέλος κάθε μήνα. Στο άρθρο γιατί λέει αν δεν κάνω λάθος Μάρτιο?

  • Τα updates που παίρνουν τα καινούργια κινητά κάθε μήνα, αφορούν security updates. Τον Μάρτη θα γίνει αναβάθμιση λειτουργικού.

 2. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αναβάθμιση σε παλαιότερα μοντέλα???Έχουμε ένα Galaxy core 2 Kit Kat 4.4.2 SM_G355HN και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Το τηλέφωνο είναι δυνατό.Δεν υπάρχει λόγος να το αποσύρουμε,αλλά υπάρχουν εφαρμογές που δε κατεβαίνουν επειδή το 4.4.2 είναι παλιό κλπ.Γιατί να μην κάνουν κάποια καλή αναβάθμιση και σε αυτό το μοντέλο???Είναι πολλοί με το συγκεκριμένο μοντέλο που περίμεναν και περιμένουν αναβάθμιση.Έτσι κι αλλιώς αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.Δεν θα κουραστούν άμα κάνουν αναβάθμιση και στο δικό μας μοντέλο.Ούτε θα σκάψουν με τσαπιά,ούτε θα σηκώσουν τσουβάλια στη πλάτη. Θα πατήσουν δυό-τρία-πέντε κουμπάκια και θα γίνει η δουλειά μας. Αυτοί που θέλουν να αγοράσουν καινούργιο τηλέφωνο θα το αγοράσουν επειδή είναι νέο μοντέλο,επειδή έχει δύο ή τρείς κάμερες,επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη ή μεγαλύτερη RAM κλπ.Αλλά θέλουν όμως να κρατήσουν και το παλαιότερο μοντέλο.Γειά σας.

  • Άλκη μπορείς να επισκεφθείς την σελίδα των xda-developers και να κατεβάσεις μια stable rom (καινούργια έκδοση android) για το κινητό σου.

   Βέβαια θα πρέπει να ψάξεις να βρεις το μοντέλο του κινητού σου και ποιες stable rom έχουν αναπτύξει. Δύο πράγματα να έχεις υπόψιν σου: α) ότι αυτές οι rom δεν είναι επίσημες και β) την αναβάθμιση την κάνεις με δική σου ευθύνη.

   Για το πως θα κάνεις αναβάθμιση υπάρχουν οδηγίες αναλυτικές.

   • Γειά σου φίλε Panos.Ευχαριστώ για την απάντηση.Το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα.Το συγκεκριμένο μοντέλο σε μένα προσωπικά βγήκε “θηρίο”.Είναι όμως σπαστικό που μου βγάζει το Play Store για πολλές εφαρμογές ότι “η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την έκδοση του λειτουργικού σας”.Είναι κάποιες εφαρμογές που θέλουν από 5.0 και πάνω και το δικό μου είναι 4.4.2.Το συγκεκριμένο site που λες -xda- το ξέρω.Πιο παλιά είχα ρωτήσει στο forum 3-4 φορές.Βέβαια στο ψάξιμο βρήκα κι αυτά που γράφω από κάτω:
    https://root-android.kingoapp.com/samsung/how-to-root-galaxy-core-2-sm-g355h.htm
    Install Android 8.0 Oreo ROM on Samsung Galaxy Core 2 SM-G355H” http://www.droidthunder.com/samsung-galaxy-core-2-android-oreo-update/
    Ο ένας λέει ότι δεν έχει ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά,ενώ ο άλλος λέει ότι είναι 100% σίγουρος για την διαδικασία ( Kingoroot).Θα κοιτάξω αυτό που λες εσύ επειδή όπως βλέπω τους xda.developers τους εμπιστεύονται πολλοί.Ευχαριστώ για την απάντηση.Χαιρετώ,γειά χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.