Η OpenAI κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή, η οποία αφορά τη συνομιλία με τη φανταχτερή τεχνητή νοημοσύνη της, το ChatGPT. Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε το νέο μοντέλο GPT-4o. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη επιδείξεις από τις δυνατότητες που φέρνει το νέο μοντέλο και η εφαρμογή στα χέρια των χρηστών.

Ένα πράγμα που μου τράβηξε πραγματικά την προσοχή ήταν μια κρυφή ματιά σε μια λειτουργία που έρχεται σύντομα στην εφαρμογή ChatGPT. Τι είναι αυτό; Το ChatGPT θα μπορεί να βλέπει κυριολεκτικά ό,τι συμβαίνει στην οθόνη της συσκευής.

Αυτή τη στιγμή το ChatGPT μπορεί να λάβει ένα στιγμιότυπο οθόνης μέσω του χρήστη ή να διαβάσει μία εικόνα μετά από μεταφόρτωση. Ωστόσο, στο μέλλον, οι χρήστες θα μπορούν απλά να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί και να επιτρέπουν στο chatbot να “κρυφοκοιτάξει” οτιδήποτε υπάρχει στην οθόνη.

Μάλιστα, η OpenAI δεν θα περιορίσει αυτή τη λειτουργία, αλλά θα τη διαθέσει σε όλες τις εκδόσεις του chatbot με το μοντέλο GPT-4o. Δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη η ανάγνωση οθόνης στο ChatGPT, αλλά λέγεται ότι θα κάνει τη συνομιλία με την AI ακόμα πιο απρόσκοπτη και διασκεδαστική.

Η OpenAI ισχυρίζεται ότι έχει ακολουθήσει όλους τους κανόνες, στο μοντέλο GPT-4o, και φροντίζει ώστε να είναι βέβαιη πως ο χρήστης έχει δώσει την άδειά του, πριν το chatbot αρχίσει να “κατασκοπεύει” την οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.