Ένας από τους καλύτερους δωρεάν passwords managers αυτή τη στιγμή, λέει αντίο στα passwords. Πιο συγκεκριμένα, σου επιτρέπει πλέον να συνδέεσαι στο web vault χρησιμοποιώντας απλά και μόνο το smartphone app, ξεπερνώντας την ανάγκη για ένα master password κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς.

bitwarden

O Bitwarden σου επιτρέπει να αποθηκεύεις κωδικούς, στοιχεία πιστωτικών καρτών, ασφαλείς σημειώσεις και άλλα αρχεία. Η πρόσβαση στο web vault γίνεται με το email ID και το master password. Πλέον, η υπηρεσία εισάγει ένα νέο passwordless σύστημα σύνδεσης, όπου θα μπορείς να συνδεθείς απλά με το mobile app.

Στην εφαρμογή, θα βλέπεις το email ID που προσπαθεί να συνδεθεί, μια σειρά από πέντε τυχαίες λέξεις ( πρόκειται για την fingerprint phrase), την ώρα που έγινε η προσπάθεια σύνδεσης και η IP διεύθυνση της προσπάθειας. Βάσει αυτών, θα μπορείς να αποφασίσεις αν θα επιτρέψεις ή όχι τη σύνδεση στο λογαριασμό.

Η ρύθμιση του χαρακτηριστικού, φυσικά απαιτεί το master password σου αλλά στη συνέχεια δεν θα χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείς το δεύτερο βήμα πιστοποίησης μετά το passwordless login αν το έχεις ρυθμίσει βέβαια στις ρυθμίσεις του Bitwarden. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του bitwarden.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.