Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας MyDrivers, η Asus θα κυκλοφορήσει το επόμενο gaming smartphone της, το Asus ROG Phone 3, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020. Η αναφορά δεν σχολιάζει τα πιθανά χαρακτηριστικά του Asus ROG Phone 3, όμως θέλει το smartphone να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865+.

Ο επεξεργαστής δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και πρόκειται να είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του τωρινού flagship της Qualcomm. O Snapdragon 865+ θα είναι overclocked, θα έχει καλύτερες επιδόσεις από την τωρινή έκδοση, και μάλλον θα επικεντρώνεται στο gaming.

Το Asus ROG Phone 3 αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone που θα διαθέτει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, ενώ λέγεται ότι θα έχει οθόνη με 144Hz ρυθμό ανανέωσης.

Η Qualcomm ανακοίνωσε τον Snapdragon 855+ πέρυσι τον Ιούλιο, η Asus παρουσίασε το ROG Phone 2 τον ίδιο μήνα. Το gaming smartphone της Asus ήταν το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο με το νέο SoC. Είναι αρκετά πιθανό οι δύο εταιρείες να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική και φέτος. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε το Asus ROG Phone 3 θα είναι το πρώτο smartphone με τον Snapdragon 865+.

Ωστόσο, η Asus αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα εξαιτίας του Coronavirus. Παλαιότερες αναφορές θέλουν την εταιρεία να έχει ζημία 10 δις NT$ ή περίπου 290 εκατομμύρια ευρώ. Αυτές οι οικονομικές απώλειες ανάγκασαν την εταιρεία να κάνει εσωτερική αναδιάρθρωση, κάτι που σημαίνει ότι η παρουσίαση του Asus ROG Phone 3 ίσως αργήσει να πραγματοποιηθεί φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.