Το AnTuTu ανακοίνωσε το νέο του benchmark AnTuTu Auto και αυτή τη φορά είναι για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο στόχος του είναι να αξιολογεί τις επιδόσεις του infotainment συστήματος του αυτοκινήτου, βάζοντας σε δοκιμή το chipset, την μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο του συστήματος, όπως κάνει και στα τηλέφωνά μας.

Μαζί με την ανακοίνωση του νέου AnTuTu Auto, μας έδωσε και την πρώτη λίστα με τα αυτοκίνητα που δοκίμασε. Την πρώτη τριάδα έχουν πιάσει τα  Zeekr 007, Xpeng X9 και η Mercedes EQE. Στην 17η θέση θα βρούμε το Audi Q4 e-tron.

AnTuTu Auto

Το νέο Xiaomi SU7 βρίσκεται και αυτό στην λίστα, χαμηλότερα από ότι περιμέναμε όμως. Όμως, κάποιος έτρεξε ήδη το Benchmark στο αυτοκίνητό του και πήρε ένα αποτέλεσμα 957.833 πόντων, που το βάζει στην τέταρτη θέση. Ίσως το δούμε στα αποτελέσματα με τις καλύτερες υλοποιήσεις του Ιουνίου. Για την ιστορία, το Xiaomi SU7 έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 8295.

Nova: αριθμός κινητού με 1000 λεπτά και 15GB κάθε μήνα δωρεάν σε όσους έχουν σταθερή

Το benchmark μόλις κυκλοφόρησε, οπότε θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να γεμίσει την βάση δεδομένων του με περισσότερα οχήματα και περισσότερα αποτελέσματα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια οχήματα θα έχουν το πιο δυνατό infotainment σύστημα, καθώς εννοείται πως προσφέρει στην συνολική εμπειρία.

Λέτε να γίνει mainstream και οι νέες κόντρες να γίνονται στο AnTuTu Auto;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.