Η Realme δημιούργησε μεγάλο hype για τη νέα της σειρά smartphones με το GT 5G να είναι το πρώτο μοντέλο. Το GT στο όνομα των μοντέλων της σειράς δείχνει τις επιδόσεις τους στο gaming, με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, 4D in-game δονήσεις, γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης, δυναμικά ηχητικά εφέ, και πολλά άλλα. Το AnTuTu δείχνει ότι διαφωνεί με τις επιδόσεις του νέου high-end smartphone της εταιρείας και ανακοίνωσε ότι δεν θα αναπαράγει τα scores που πιάνει στην πλατφόρμα του.

Σύμφωνα με το AnTuTu το Realme GT 5G έχει πιάσει περίπου στις 750.000 στο v8, ένα καλό score για smartphone με Snapdragon 888. Όμως η εταιρεία έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι αυτό το score δεν δείχνει τις πραγματικές επιδόσεις του τηλεφώνου, αλλά για να το πετύχουν χρησιμοποίησαν άλλα μέσα. Γι’ αυτό αποφάσισε να αφαιρέσει το smartphone από την πλατφόρμα για τρεις μήνες.

Μετά η συσκευή θα επιστρέψει στις λίστες μόνο αν διαπιστώσουν ότι η κατασκευάστρια έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει πως τα score που βγάζει η συσκευή δεν προκύπτουν με παράνομα μέσα, αλλά αντικατοπτρίζουν τις επιδόσεις της. Αν το AnTuTu διαπθιστώσει ότι η Realme δεν έκανε τίποτα για το score του GT 5G, τότε θα αφαιρέσει οριστικά το τηλέφωνο από τις λίστες του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.