Το Android είναι μια ιδιαιτέρως ευέλικτη πλατφόρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήθος συσκευών. Το Android TV για παράδειγμα αποτελεί την ειδική έκδοση της Google για τηλεοράσεις και ψηφιακούς media player.

Έχοντας δημιουργηθεί από μέλος του XDA Developers, το Android Tv x86 αποτελεί εύκολο και γρήγορο τρόπο να έχεις εφαρμογές, παιχνίδια κκαι ό,τι αλλο περιεχόμενο θέλεις στο PC σου. Το LAN, το Wi-Fi και το Bluetooth λειτουργούν χωρίς κάποιο πρόβλημα, επειδή η ROM βασίζεται στο Android x86 project. Η αρχική αυτή έκδοση βασίζεται στο Android 9 Pie και οι απαιτήσεις συστήματος είναι ελάχιστες, επομένως θα τρέχει στα περισσότερα PCs χωρίς πρόβλημα.

Μην περιμένεεις πάντως, HD streaming γιατί λείπει η πιστοποίηση Widevine L1. Μπορείς να κατεβάσεις το ISO από το επίσημο site του project, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ROM έχει κανονικά Google Apps.

Android TV x86: Download || XDA Thread

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.