Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, η Microsoft αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες το Surface phone, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα Android smartphone. Ναι, η Microsoft επιστρέφει στο χώρο των συσκευών, όχι με την πλατφόρμα των Windows, αλλά αντίθετα με το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα.

Το Surface Duo αποτελεί μια συσκευή που ενσωματώνει την φιλοσοφία που έκανε τη σειρά Surface τόσο δημοφιλή, σε μια dual screen συσκευή με έναν μεντεσέ στη μέση. Αποτελεί την απάντηση της Microsoft στην πολυπλοκότητα των designs αναδιπλούμενων συσκευών από πολλούς κατασκευαστές, όπως η Samsung, η Huawei και η Motorola. Μόνο που διαθέτει Android. Γιατί όμως;

Σύμφωνα με τον Panos Panay της Microsoft, επειδή ακριβώς αποτελεί το καλύτερο λογισμικό στον κόσμο για μια τέτοια συσκευή. Το επερχόμενο Surface Duo smartphone θα διαθέτει αναπόφευκτα την πλήρη σουίτα των Office Apps και η Microsoft έχει ήδη μια ισχυρή συνεργασία με τη Samsung για τα Word, Excel και άλλα Microsoft apps που βρίσκονται προεγκατεστημένα στις συσκευές της. Η πρόσφατη εξέλιξη, όπου ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση την αξία της Google δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το στοίχημα στο Office και στο cloud ήταν μια έξυπνη επιλογή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.