Ένας reddit χρήστης που ισχυρίζεται ότι είναι ένας μηχανικός της Samsung, αναφέρει ότι εταιρεία σκοπεύει να κάνει την εφαρμογή Android Messages, το default messaging app στα smartphones, αντικαθιστώντας το δικό της messaging app. Ο Redditor αναφέρει ότι αυτό θα γίνει για να ξεπεραστούν οι πονοκέφαλοι με τις αμερικανικές συσκευές, στο πλαίσιο της δημιουργίας μιας universal λύσης για την πλατφόρμα RCS.

Προσφάτως, η Google κατάφερε να ξεπεράσει τους παρόχους στην Αγγλία και στη Γαλλία σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσει την διάθεση του RCS σε αυτές τις δυο χώρες. H αμερικάνική αγορά είναι δύσκολη σε αυτό το θέμα, επειδή πολλοί πάροχοι έχουν το δικό τους RCS σύστημα. Και αυτό κάνει εξαιρετικά δύσκολη τη δημιουργία μιας universal πλατφόρμας στις ΗΠΑ.

Τα SMS είχαν μπει για τα καλά στη ζωή μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο όμως άρχισε να φαίνεται η ηλικία τους και πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν μεταβεί σε υπηρεσίες instant messaging, όπως τα WhatsApp, Viber και άλλα για την διευκόλυνση που παρέχουν αυτές οι εφαρμογές σε σχέση με τα SMS. Πολύ πρόσφατα, η Google ξεκίνησε συνεργασία με τους παρόχους για να προωθήσει το RCS και αν έπρεπε να το περιγράψουμε με τρεις λέξεις, θα λέγαμε ότι είναι το iMessage του Android.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.