Το ξέραμε πως θα έρθει και σήμερα η Google ανακοίνωσε επίσημα πως τo Messages app αποκτά web interface. Η εταιρία αναφέρει πως ήταν το χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι περισσότεροι χρήστες.

“Σήμερα και για την επόμενη εβδομάδα, ξεκινάει η κυκλοφορία του Messages για Web, μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες μας, που επιτρέπει την αποστολή και λήψη sms από τον υπολογιστή μας”

Για να έχετε πρόσβαση στο Web Interface, πηγαίνουμε στην εφαρμογή Messages στο κινητό μας, που μας επιτρέπει να κάνουμε scan το QR code που μας δίνει η σελίδα του web interface. Σύμφωνα με την Google, το web interface θα μας επιτρέπει να στέλνουμε stickers, emojis και να βάλουμε φωτογραφίες στα μηνύματά μας.

Μαζί με την νέα web έκδοση, η Google ανακοίνωσε και νέα χαρακτηριστικά για την εφαρμογή Messages, περιλαμβάνοντας τα link previews, smart replies και την αναζήτηση GIFs.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.