Τo OxygenOS είναι από τις καλύτερες ROMs που κυκλοφορούν, αλλά έχει μερικά θεματάκια. Ας πούμε, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να απενεργοποιήσεις το dark mode, γίνεται μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις του smartphone.

Η OnePlus αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές στο OxygenOS και μία από αυτές είναι να προσθέσει ένα toggle για την απενεργοποίηση του dark mode από το Quick Settings menu στη μπάρα ειδοποιήσεων.

Εκτός από το dark mode, η OnePlus κάνει διάφορες αλλαγές στο OxygenOS. Όσοι έχουν OnePlus θα με νιώσουν. Η χαμηλότερη ένταση του ήχου είναι πολύ δυνατά και η αύξηση της δεν γίνεται με normal ρυθμό. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι ετοιμάζει αλλαγές και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, αλλά η OnePlus είπε πως τις επόμενες εβδομάδες οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες στις Open Beta του OxygenOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.