Η Huawei επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες, ότι το αναδιπλούμενο smartphone της, το Huawei Mate X θα καταφθάσει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου, με την τελική έκδοση να διαθέτει τον επόμενης γενιάς Kirin 990 SoC και μικρές αλλαγές στο design.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο Kirin 990 θα ανακοινωθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της IFA 2019, θα είναι το πρώτο HiSilicon SoC που θα έχει κατασκευαστεί βάσει της 7nm EUV διαδικασία. Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι πιο ισχυρό και θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με το Kirin 980, το chipset θα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για λήψη 4K videos στα 60fps. Τα πρώτα τηλέφωνα που θα γίνουν διαθέσιμα με αυτό το SoC θα είναι το Huawei Mate 30 και Huawei mate 30 Pro.

Εκτός από τον νεότερο επεξεργαστή, η Huawei θα αναβαθμίσει και το hardware της κάμερας στην τελική retail έκδοση του Huawei Mate Χ. Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Mate X θα διαθέτει αναβαθμισμένο RYYB αισθητήρα, όπως συμβαίνει και με το Huawei P30 Pro, με αποτέλεσμα να παρέχει εκπληκτικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Αν  και το Huawei Mate X θα φέρει μικρές βελτιώσεις στο design για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και για να μην έχει τα προβλήματα του Galaxy Fold, η συσκευή δεν θα είναι το μόνο αναδιπλούμενο smartphone, καθώς και η Samsung έχει ανακοινώσει ότι το Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες αγορές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.