Η Samsung όπως μαθαίνουμε προετοιμάζει πυρετωδώς την διάθεση του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της και η συσκευή ίσως αποκαλυφθεί επίσημα επιτέλους στην έκθεση CES 2019. Μέσω των συγκεκριμένων concept renders, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε μια πρώτη άποψη, για το πως θα είναι η συσκευή. Η επίσημη ονομασία της μέχρι σήμερα φημολογούνταν ότι θα είναι Galaxy X, αν και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο της σαν Galaxy F.

Αν και δεν πρόκειται για renders που έχουν διαρρεύσει έχουν δημιουργηθεί βάσει πατεντών που έχει κατοχυρώσει η Samsung. Επειδή το Galaxy F δεν θα μπορεί να διπλώσει ακριβώς στη μέση, ένα μέρος του panel θα είναι ορατό. Αν και ο σαρωτής αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος, υπάρχει πιθανότητα η Samsung να επιλέξει και έναν εντός οθόνης. Όσον αφορά τις κάμερες, μην εκπλαγείτε αν δείτε τέσσερις συνολικά, δυο μπροστά και δυο πίσω.

Η οθόνη του θα φθάνει τις 7 ίντσες όταν θα είναι πλήρως ανοικτή με 21:9 aspect ratio και η ανάλυση θα φθάνει τα 1440×3360. Ωστόσο, θα είναι μια συσκευή για λίγους, καθώς η τιμή της αναμένεται να φθάσει τα 1850 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.