Είδαμε πόσα μεροκάματα θέλει κάποιος για να αγοράσει ένα iPhone 15 Pro των 128GB σε αρκετές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου. Τώρα, το Android Authority υπολόγισε το κόστος ενός βασικού μοντέλου σε δολάρια Αμερικής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι πληροφορίες που δίνει είναι το πόσο θα πληρώσει ένας κάτοικος των ΗΠΑ για ένα iPhone 15 σε κάθε μία από τις χώρες που παρουσιάζει στον παρακάτω πίνακα. Επιπλέον, οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τον φόρο που μπορούν να διεκδικήσουν οι τουρίστες.

iPhone 15 Cheapest

Με βάση τα στοιχεία που δίνει το Android Authority, το φθηνότερο iPhone 15 θα το βρεις στην Ιαπωνία στα 763 δολάρια Αμερικής, ενώ το ακριβότερο είναι διαθέσιμο στη Βραζιλία με την τιμή του να αγγίζει τα 1.879 δολάρια Αμερικής. Οι τιμές αυτές είναι με την ισοτιμία που ίσχυε όταν δημοσιεύθηκε το άρθρο του AA, πριν λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.