Η Google προέβη πριν από μερικές ημέρες στην ενημέρωση του Device Health Services app, προσφέροντας την ικανότητα να αλλάξεις τα Adaptive Brightness settings στα factory defaults. Η έκδοση 1.6 φέρει αυτήν την αλλαγή σύμφωνα με το 9to5Google αλλά η διαδικασία για reset είναι κάπως περίεργη. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να επισκεφθείς την σελίδα των πληροφοριών της εφαρμογής στα settings, και έπειτα να πιέσεις στο storage > clear storage > reset adaptive brightness.

Το adaptive brightness είναι ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Android 9 Pie. Η επιλογή είναι παρόμοια με το automatic brightness καθώς το τηλέφωνο προσαρμόζει τη φωτεινότητα βάσει του φωτός που υπάρχει στο περιβάλλον. Ωστόσο, το Adaptive Brightness  πάει ένα βήμα πιο πέρα, καθώς σου επιτρέπει να προσαρμόζεις χειροκίνητα τον slider της φωτεινότητας, με αποτέλεσμα να μαθαίνει ποια είναι η επιθυμητή ρύθμιση σε διάφορες καταστάσεις. Επιπλέον, υπάρχει και το Adaptive Battery, που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να κατανοήσει ποιες εφαρμογές θα χρησιμοποιήσεις στις επόμενες ώρες. Η Google ισχυρίζεται ότι αυτό μειώνει κατά 30% τα CPU wake up calls εξοικονομώντας έτσι σημαντικά ποσά ενέργειας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.