Η μεγάλη μέρα πλησιάζει, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, σε λίγες ώρες η Apple θα παρουσιάσει τα iPhone 12. Αφού γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για τα smartphones – ή σχεδόν τα πάντα – o Ming-Chi Kuo αποφάσισε να μιλήσει για τις πωλήσεις που προβλέπεται να κάνουν τα επόμενα smartphones του τεχνολογικού κολοσσού.

Στη σειρά θα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα, το iPhone 12 Mini με 5,4 ιντσών οθόνη, τα 12 και 12 Pro με 6,1 ιντσών οθόνες, και το 12 Pro Max με 6,7 ιντσών οθόνη. Ο Kuo λέει ότι το πιο δημοφιλές μοντέλο θα είναι πάλι το βασικό, όπως έγινε και με τα iPhone 11.

Ο αναλυτής αναφέρει ότι το νέο Mini θα έχει 20% μερίδιο στις πωλήσεις των iPhone 12, από 20% θα έχουν τα 12 Pro και 12 Pro Max, και το υπόλοιπο 40% θα ανήκει στο βασικό μοντέλο της σειράς που θα κοστίζει 100 δολάρια παραπάνω από τον προκάτοχο του.

Γενικά οι τιμές των νέων iPhone θα είναι αυξημένες σε σχέση με των iPhone 11, με μειωμένα αξεσουάρ στο κουτί, νεότερες τεχνολογίες, και οικονομικότερο μοντέλο το Mini που αναμένεται να κοστίζει 699 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.