Το YouTube Premium δεν ήταν ο μόνος επίσημος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μία έκδοση της πλατφόρμας χωρίς διαφημίσεις. Ο κολοσσός της αναζήτησης παρουσίασε πιλοτικά μια φθηνότερη επιλογή, η οποία ήταν διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Η συνδρομή ονομαζόταν YouTube Premium Lite και, όπως αποδεικνύεται, η Google καταργεί αυτή τη φθηνότερη πρόταση.

Το YouTube έστειλε πρόσφατα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες του επιβεβαιώνοντας ότι κλείνει τη λεγόμενη επιλογή YouTube Premium Lite. Σύμφωνα με το email, μετά τις 25 Οκτωβρίου 2023 η φθηνότερη συνδρομή δεν θα είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, η εταιρεία τονίζει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω σε διαφορετικές εκδόσεις της συνδρομής που διακόπτει, με βάση τα σχόλια που έλαβε κατά την πιλοτική δοκιμή.

Φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να επαναφέρει το YouTube Premium Lite υπό άλλη μορφή. Αυτή η συνδρομή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πιλοτικά το 2021 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, με μηνιαία χρέωση 6.99 ευρώ. Σε αντίθεση με το κανονικό Premium των 11.99 ευρώ, αυτό το πλάνο παρείχε αναπαραγωγή χωρίς διαφημίσεις, αλλά δεν διέθετε άλλα προνόμια, όπως αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, λήψεις για θέαση εκτός σύνδεσης και συνδρομή Music.

Όπως και να έχει, ελπίζουμε η Google να προσφέρει ευρέως ένα φθηνότερο πρόγραμμα στο μέλλον, καθώς το YouTube Premium είναι σίγουρα πολύ ακριβό για όσα παρέχει – ας προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται πιο συμφέρον με την προσθήκη του Music, το οποίο οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.