Με την επέκταση των δωρεάν web based εργαλείων παραγωγικότητας, οι ημέρες που κάποιος έπρεπε να ξοδέψει πολλά χρήματα σε κάποιο software έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, το διαδίκτυο βρίθει με πλήθος εργαλείων, όπως PDF Converters, image resizers, εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου και άλλα. Και το καλύτερο είναι διαθέσιμα δωρεάν. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το TinyWow.

tinywow

Βασικά, υπάρχουν πλήθος πραγμάτων που μπορείς να κάνεις με το TinyWow. Μόλις κάποιος χρήστης επισκεφθεί τη σελίδα, θα διαπιστώσει πλήθος διαθέσιμων εργαλείων για να επιλέξει. Και σχεδόν σου λύνει κάθε πρόβλημα μετατροπής αρχείων που ίσως αντιμετωπίζεις. Δεν απαιτεί δημιουργία λογαριασμού, δεν σου ζητάει να εγγραφείς σε συνδρομητικές υπηρεσίες ή trial δοκιμές. Είναι 100% free. Συγκεκριμένα διαθέτει:

  • pdf creator
  • video trimmer
  • meme maker
  • video resizer
  • img sharpener
  • audio extractor από αρχεία video και πολλά άλλα.

Και όσοι ανησυχούν για την ασφάλεια των εγγράφων που ανεβαίνουν online να τι δηλώνει η ίδια ιστοσελίδα:

Επιτέλους: Κλείσιμο λογαριασμού μέσα από την winbank πανεύκολα

Λαμβάνουμε την ασφάλεια των χρηστών πολύ σοβαρά. Όταν ανεβάζεις ένα αρχείο στους servers μας για processing, διαγράφουμε το αρχείο μετά από 15 λεπτά μετά τη λήξη της επεξεργασίας του εκ μέρους σου. Τα αρχεία που στέλνονται στο TinyWow, ανεβαίνουν μέσω HTTPs, δεν αποθηκεύουμε και δεν μοιραζόμαστε με τρίτους τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και οποιονδήποτε τύπου αρχείου ανεβάσεις.

Βρες εδώ το TinyWow

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.