Η τελευταία φορά που ο Cook επέλεξε να πουλήσει ορισμένες από τις δικές του μετοχές ήταν τον Αύγουστο του 2021, μια διαδικασία από την οποία έβγαλε περίπου 355 εκατομμύρια.  Πλέον, βρίσκεται σε φάση πώλησης ξανά, αν και αυτή τη φορά θα βγάλει μόλις 41.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η τιμή προ φόρων ήταν κοντά στα 87.8 εκατομμύρια, ποσό που αντιστοιχεί σε περισσότερες από 500.000 μετοχές.  Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι ο Tim Cook επιλέγει να πουλήσει σε μια χρονική στιγμή όπου οι μετοχές της Apple διαπραγματεύονται πιο χαμηλά από ό,τι συνήθως.

Σύμφωνα με το Reuters, οι μετοχές της Apple έχουν σημειώσει πτώση κατά 13% από τα ιστορικά υψηλά των 198 δολαρίων τον Ιούλιο, κυρίως εξαιτίας των φόβων των επενδυτών ότι η ζήτηση δεν θα ανακάμψει το 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.