Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Apple στο χθεσινό event παρουσίασε το πρώτο της νέο προϊόν εδώ και οχτώ χρόνια, το Vision Pro. Το XR headset της έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, εκεί όμως που εστιάζουν πολλοί είναι στη τιμή. Ειδικότερα, το Apple Vision Pro θα κοστίζει 3.500 δολάρια κάνοντάς το το πιο ακριβό headset στην αγορά.

Ο Tim Cook κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Good Morning America όταν ρωτήθηκε σχετικά με την τιμή και αν θα μπορέσει να τα πληρώσει ο κόσμος απάντησε:

Δεν γνωρίζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος κάνει διαφορετικές επιλογές ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση. Η μηχανική και το βάθος αυτής σε αυτή τη συσκευή είναι σε απίστευτα επίπεδα. Έχεις κάτι παραπάνω από μια εμπειρία 4K σε κάθε μάτι. Φυσικά δεν είναι δωρεάν. Κοστίζει για να το δημιουργήσεις αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματά του.

Παράλληλα, το Twitter έχει γεμίσει με memes, κατακρίνοντας την υψηλή τιμή του.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.