Όταν μπαίνουμε στο διαδίκτυο πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα. Δεν μιλάμε με αγνώστους και σίγουρα δεν τους δίνουμε προσωπικά μας δεδομένα. Δεν πατάμε σε links που δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται και άλλες βασικές αρχές. Ωστόσο, οι κανόνες για το dark web είναι εντελώς διαφορετικοί και εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα αν δεν γνωρίζετε τι κάνετε, καθώς θα πρέπει να διασφαλίσετε την ανωνυμία σας και τα στοιχεία σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Dark Web είναι ένα μέρος του διαδικτύου που χαρακτηρίζεται από ανωνυμία, για αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται εκτός από άτομα που θέλουν να πάρουν πληροφορίες για πράγματα που δεν κυκλοφορούν εύκολα στο κανονικό διαδίκτυο ή από άτομα που θέλουν να δώσουν πληροφορίες, κρύβοντας όμως την ταυτότητά τους. Αυτή η ανωνυμία όμως είναι που κάνει το Dark Web μέρος που οι παράνομες δραστηριότητες είναι σε έξαρση. Κυριολεκτικά μπορείς να βρεις τα πάντα, όσο αρρωστημένα και αν είναι. Για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μπείτε και δεν θα πρέπει να το κάνετε χωρίς να ξέρετε πως να κρύψετε την ταυτότητά σας επαρκώς.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, οι περισσότεροι χρήστες του Dark Net είναι άτομα που επιθυμούν πλήρη ανωνυμία. Πάρα πολλοί είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και αρκετοί από αυτούς είναι άτομα που μένουν σε χώρες που έχουν περιορισμούς στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, υπάρχει έκδοση της βίβλου στο Dark Web για χώρες που το να είσαι χριστιανός, είναι αδίκημα. Γενικότερα, το Dark Web προσφέρει πλήρη ανωνυμία και ελευθερία.

dark web austinvro

Ο TikToker και YouTuber AustinVro έχει δημιουργήσει μια σειρά από βίντεο σχετικά με το Dark Web. Εκεί έχει βρει απίστευτα πράγματα, που θα κάνουν την τρίχα σας να σηκωθεί. Εμείς κάνοντας έρευνα στο υλικό του, είδαμε πως έχει πέσει όντως σε πολύ αρρωστημένα πράγματα, ενώ έχει συνομιλήσει με άλλους χρήστες του Dark Web, που ήταν πολύ διαταραγμένα άτομα.

Ο AustinVro μάλιστα σε μια από τις συνομιλίες του, έπεσε σε έναν τύπο που του προσέφερε την επιλογή για να ανοίξει κάμερα επί πληρωμή και να μπει σε παιχνίδι ρόλων με τις κόρες του. Προφανώς και ο χρήστης πρότεινε να κάνει livestream τον ίδιο και τις κόρες του σε επαφή, που είναι πλήρως ανατριχιαστικό.

Παράλληλα, ο TikToker βρήκε και links για Red Rooms. Τα Red Rooms είναι δωμάτια που πληρώνεις τεράστια ποσά για να αποκτήσεις πρόσβαση, στα οποία γίνονται βασανιστήρια, δολοφονίες και βιασμοί, ζωντανά. Τουλάχιστον έτσι λέει ο μύθος, εμείς δεν έχουμε πέσει ποτέ σε RED Room στο Dark Web. Μάλιστα, το Dark Web χρειάζεται τόσες ανακατευθύνσεις μέχρι την τελική σελίδα, που η ταχύτητα των ιστοσελίδων είναι τραγικά αργή, πόσο μάλλον για την θέαση livestream. Θα λέγαμε πως πιθανότατα είναι αστικός μύθος η ύπαρξη των RED Rooms, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Η θέαση βίντεο στο dark web συνήθως είναι σε πολύ χαμηλή ανάλυση και με τεράστια συμπίεση, λόγω των λόγων που αναφέραμε παραπάνω.

Ένας από τους χρήστες με τους οποίους συνομίλησε το AustinVro, αναφέρει πως πλήρωσε 20.000 ευρώ για μια θέση σε RED Room, ενώ παραδέχθηκε πως ψάχνει για παιδική πορνογραφία.

Το Google Maps δοκιμάζει μια επικίνδυνη λειτουργία. Ήρθε η ώρα για αλλαγή;

Μύθος ή όχι, υπάρχουν πράγματα στο Dark Web που σηκώνουν την τρίχα. Ένας άλλος χρήστης του είπε πως υπάρχει marketplace που μπορείς να αγοράσεις νεογέννητα βρέφη που έχουν απαχθεί, για κάθε χρήση. Αυτό είναι ίσως ότι πιο αρρωστημένο και αρκετά πιθανό να είναι πραγματικότητα, καθώς στο παρελθόν έχουν πιάσει συμμορίες που έκαναν απαγωγές και μετά πουλούσαν τα θύματά τους στο Dark Web.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα ισχύουν αν διαπιστώσεις σε τι κόσμο ζούμε. Δεν υπάρχουν μύθοι αλλά πραγματικότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.