Skip to content

Τι θα συμβεί αν δεν μπεις ποτέ ξανά σε έναν λογαριασμό Google και τι όλοι πρέπει να κάνουν

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
google ειδοποιήσεις ομαδοποίηση Android

Τι θα συμβεί αν δεν μπεις ποτέ ξανά στο λογαριασμό Google; Το έχεις σκεφθεί; Η Google πάντως σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τι θα συμβεί με το λογαριασμό σου μέσω της ενότητας Inactive Account Manager που θα βρεις εντός του Google λογαριασμού σου.

Μέσω της συγκεκριμένης ενότητας μπορείς να ρυθμίσεις πότε η Google θα θεωρήσει ότι ο λογαριασμός σου είναι ανενεργός, ενώ μπορείς να τον ρυθμίσεις ώστε η Google να στείλει τα δεδομένα σε κάποια αξιόπιστη επαφή ή απλά να ζητήσεις τη διαγραφή του.

Δεν τίθεται θέμα ασφαλείας κατά την άποψή μου, ακόμη και αν σταματήσεις να χρησιμοποιείς έναν λογαριασμό, είτε γιατί τον έχεις ξεχάσει, είτε για διάφορους άλλους λόγους, καθώς εντός δυο χρόνων η ίδια η Google θα τον διαγράψει λόγω της πολιτικής αδρανοποίησης που ακολουθεί.

Μέσω του Inactive Account Manager εδώ, ο χρήστης μπορείς να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τι θα συμβεί με τα δεδομένα του και σε ποια αξιόπιστη επαφή μπορεί να στείλει τα δεδομένα του αυτόματα μετά την παρέλευση ενός χρονικού διαστήματος μη χρήσης του.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Tags: google
Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.