Εντάξει, μηδενική πρωτοτυπία από καμία εταιρεία. Όταν λέω μηδενική το εννοώ. Έχει γεμίσει ο τόπος με TWS που μοιάζουν με τα AirPods και έχουν ονόματα όπως Redmi AirDots, Xiaomi Mi Air, Samsung Galaxy Buds, και OnePlus Buds.

Nope, δεν έκανα λάθος. Η κινέζικη εταιρεία θα ανακοινώσει τον Ιούλιο TWS ακουστικά που θα έχουν πολύ συμβατικό design στη θήκη και ακόμα πιο mainstream σχεδιασμό στα ακουστικά. Το όνομα είναι άλλο θέμα.

Ο Max J. αποκαλύπτει εδώ και μήνες στοιχεία για τα προϊόντα της εταιρείας. Αυτός ήταν που είπε για το OnePlus Z που θα έχει Snapdragon 765 και ότι θα κυκλοφορήσει Ιούλιο. Μετά, είπε πως μαζί με το smartphone η εταιρεία θα παρουσίαση TWS ακουστικά. Τώρα, αποκάλυψε ότι θα ονομάζονται OnePlus Buds.

Είπαμε, δεν έκανα λάθος. Το όνομα είναι αυτό “OnePlus Buds.” έχει και την τελεία μέσα. Το επιβεβαίωσε ο Max J. όταν τον ρώτησε ένας άλλος χρήστης του Twitter.

Άρα, η OnePlus πήρε το design της θήκης από τα TWS της μιας εταιρείας, τον σχεδιασμό των ακουστικών της άλλης, το όνομα της τρίτης, πρόσθεσε στο τέλος μία τελεία, και έφτιαξε τα δικά της ασύρματα ακουστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.