Όταν μια νέα σειρά Netflix ή μια πρωτότυπη ταινία μαγνητίσει την προσοχή σου, κάτσε κάτω και προσπάθησε να την παρακολουθήσεις μέσα στον πρώτο μήνα παρουσίας της στην υπηρεσία video streaming. Είναι μέσα στις 28 πρώτες ημέρες, που το Netflix έχει μια πολύ καλή ιδέα για το αν η σειρά έχει βρει απήχηση ή όχι.

Αυτό ακριβώς επισήμανε η Cindy Holland, vice president του πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Αναφέρθηκε επίσης σε ορισμένα στοιχεία που αποκαλύπτουν πόσο περιεχόμενο βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix και οι διαφορετικοί τρόποι που το κάνουν. Για παράδειγμα, παρά την κυριαρχία των smartphones στις μέρες μας, προκαλεί έκπληξη ο αριθμός των συνδρομητών που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να προβάλλουν τις ταινίες και τις σειρές, αν και η παρακολούθηση μέσω smartphones βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Επίσης, οι συνδρομητές παρακολουθούν δυο ώρες Netflix την ημέρα κατά μέσο όρο.

Η Holland επισημαίνει ότι το Netflix προσπαθεί να κατανοήσει που υπάρχουν ευκαιρίες για να δώσει στο κοινό νέα είδη ταινιών και σειρών, που αυτή τη στιγμή δεν απολαμβάνουν. Για παράδειγμα, το Orange is the New Black, ήταν ένα από αυτό το στοίχημα και μια σειρά που η Holland παραδέχεται ότι είναι περήφανη. Δεν σχεδιάστηκε να δουλέψει σε όλον τον κόσμο, αλλά το έκανε. Όλοι περίμεναν το House of cards να ήταν καλό, αλλά το Orange Is the New Black, κανείς δεν το είδε να έρχεται.

Αν θέλεις να βλέπεις σειρές και ταινίες που δεν είναι διαθέσιμες στο Ελληνικό Netflix, αγόρασε ένα VPN. Εμείς προτείνουμε το Cyberghost για 2.75 το μήνα μόνο.

Προσθέτει τέλος, ότι η επιτυχία του Narcos, δίνει στην εταιρεία την αυτοπεποίθηση να αυξήσει τις επενδύσεις της σε διεθνείς σειρές. Όλα αυτά δείχνουν προς τα που κατευθύνεται η υπηρεσία και πόσο θα προσπαθήσει να βγει μπροστά από τον ανταγωνισμό που έρχεται φέτος και πιο συγκεκριμένα, τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Disney και της AT&T. Προς το παρόν, οι επερχόμενοι παίκτες, μόνο να ονειρεύονται μπορούν, το να έχουν τόσο ευχαριστημένους θεατές, οι οποίοι περνάνε τουλάχιστον 2 ώρες κάθε ημέρα στην υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.