Από όλα όσα προσπαθούν να πετύχουν οι κατασκευάστριες των smartphones, το πιο ενοχλητικό είναι οι κάμερες. Δυστυχώς, το μέγεθος των συγκεκριμένων συσκευών περιορίζει τις επιλογές των εταιρειών σε προσθήκη hardware, άρα και τις φωτογραφικές δυνατότητες των τηλεφώνων. Όσες εταιρείες προσπάθησαν να κάνουν κάτι περισσότερο κατέληξαν με ένα ιδιαίτερο design όπως αυτό του Huawei Mate 40 Pro.

Ο OnLeaks σε συνεργασία με το PriceBaba δημιούργησαν renders του Huawei Mate 40 Pro στο οποίο φαίνεται το υπερβολικά μεγάλο και παχύ module των καμερών. Το smartphone είναι σε γενικές γραμμές ότι περιμένουμε από ένα flagship, έχει καμπύλη οθόνη, γυάλινη πλάτη, γυαλιστερό φινίρισμα, punch hole, και τα λοιπά. Η πλάτη όμως είναι μία άλλη ιστορία.

Huawei Mate 40 Pro renders

Στην πλάτη του, το Huawei Mate 40 Pro έχει ένα τεράστιο, πραγματικά ογκώδες module καμερών με τέσσερις αισθητήρες, από τους οποίους ο ένας είναι περισκοπικός τηλεφακός. Το πάχος του smartphone είναι 9 χιλιοστά και στο σημείο του module φτάνει τα 10,4 χιλιοστά – έχει 1,4 χιλιοστά bump…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.