Από την πρώτη στιγμή, αναγνωρίσαμε ότι το design της πλάτης του Nothing Phone (1) είναι εντυπωσιακό, πρόκειται για την καλύτερη υλοποίηση “διάφανης” πλάτης που έχουμε δει μέχρι τώρα. Χάρη στη dbrand οι κάτοχοι ορισμένων συσκευών Apple iPhone, Samsung Galaxy S, και Google Pixel, μπορούν να έχουν την ίδια εντυπωσιακή πλάτη, με τον εσωτερικό κόσμο των συσκευών τους σε μινιμαλιστικό στιλ, αλλά χωρίς το Glyph Interface – προφανώς.

Η dbrand σχεδίασε skin τύπου Nothing Phone (1) για τα iPhone 13 Pro Max, Pixel 6 Pro, και Galaxy S22 Ultra, ενώ στο μέλλον σχεδιάζει να κυκλοφορήσει skin για περισσότερες συσκευές. Αν έχεις ένα από τα παραπάνω τηλέφωνα, μπες εδώ και αγόρασε το skin σε κλασικές τιμές dbrand – και το αξίζουν, 24.95 δολάρια. Επίσης, μπορείς να αγοράσεις ίδιο skin για τον MagSafe φορτιστή στα 7.95 δολάρια. Αν δεν θες να αγοράσεις Nothing, τότε αγόρασε Something!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.