Τα πράγματα στον τομέα των μετακινήσεων δεν πάνε καθόλου καλά. Για διάφορους λόγους οποιασδήποτε μορφής καύσιμο και μέσω παροχής ενέργειας γίνεται όλο και πιο ακριβό. Η τιμής της βενζίνης πέρασε την ατμόσφαιρα και το ρεύμα μόνο προς τα πάνω το βλέπουμε να ανεβαίνει. Άρα, τι κάνεις; Συμβατικό αυτοκίνητο δεν μπορείς να κυκλοφορείς, ούτε να χρησιμοποιείς ηλεκτρικό, γιατί άστα. Σου έχω τη λύση για αμαξάδες, χωρίς έξοδα, και ονομάζεται Drive & Listen.

Το Drive & Listen είναι ένα web app που σου επιτρέπει να επιλέξεις μεταξύ πολλών πόλεων στον κόσμο και να παρακολουθείς ένα βίντεο σε πρώτο πρόσωπο, σαν να οδηγείς ένα όχημα στους δρόμους αυτής της πόλης. Δεν έχει κάποια ελληνική πόλη, αλλά ποιος θέλει να δει για μία ακόμα φορά το χάος των ελληνικών αστικών κέντρων ή τη χαλαρή ατμόσφαιρα των πιο μικρών πόλεων της ελληνικής επικράτειας;

Η χρήση τους πολύ απλή, μπαίνεις εδώ, διαλέγεις την πόλη από τα δεξιά, ρυθμίζεις την ταχύτητα του οχήματος, αν θες να ακούς τον θόρυβο του δρόμου, επιλέγεις ραδιοφωνικό σταθμό, και απολαμβάνεις τη διαδρομή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.