Τα 25W φόρτισης σου φαίνονται λίγα; Μήπως δεν σου κάνουν ούτε τα 65W; Ωστόσο, θεωρείς υπερβολή τα 100W και τα 120W που έχουμε δει από τη Xiaomi; Τότε κάθισε αναπαυτηκά και διάβασε την επόμενη πρόταση. Έρχεται νέα τεχνολογία φόρτισης στα 150W.

Η πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, που σχολίασε επίσης ότι σύντομα θα μπει στη μαζική παραγωγή συσκευή που θα μπορεί να φορτίζει με ταχύτητες έως 150W.

Ο leaker δεν αποκάλυψε την εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, αλλά η 4.500mAh του Xiaomi MIX 4 φορτίζει πλήρως σε 21 λεπτά με 120W γρήγορη φόρτιση ή σε 15 λεπτά με κάτι που η εταιρεία αποκαλεί Boost Mode. Άρα, πρέπει να περιμένουμε πλήρη φόρτιση σε περίπου 10-12 λεπτά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.