Όλοι ενθουσιάστηκαν με το Magic Eraser των Google Pixel 6 και θεωρούσαν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει υπάρξει ξανά ή δεν ήταν διαθέσιμο σε κανένα άλλο τηλέφωνο. Ωστόσο, η Samsung έκανε το ντεμπούτο μιας παρόμοια λειτουργίας που ονομάζεται Object Eraser στη σειρά Galaxy S21 στις αρχές του 2021 – πολύ πριν τη Google και τα Pixel 6, την οποία τελικά κυκλοφόρησε και σε άλλα τηλέφωνα Galaxy.

Με τη σειρά S22, η εταιρεία έχει βελτιώσει περαιτέρω τη δυνατότητα προσθέτοντας υποστήριξη για την αφαίρεση αντανακλάσεων και σκιών. Θεωρήθηκε ότι αυτές οι βελτιώσεις θα παραμείνουν αποκλειστικά στα τελευταία flagship smartphones του κορεατικού κολοσσού – τουλάχιστον για λίγο, πριν κυκλοφορήσουν σε παλαιότερες συσκευές Galaxy ως μέρος του One UI 4.1.

Τώρα, φαίνεται ότι η Samsung κυκλοφορεί ήδη μια ενημέρωση του Photo Editor για να φέρει το Object Eraser σε παλαιότερες συσκευές της, χωρίς να είναι απαραίτητη μία πλήρη ενημέρωση συστήματος. Η πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία είναι αρκετά απλή, ανοίγεις τη συλλογή της Samsung, ανοίγεις τη φώτο, πατάς το κουμπί επεξεργασίας, και στις τρεις τελείες στον πάτο της οθόνης υπάρχουν τα labs, εκεί μέσα έχει όλα τα ψαγμένα tools που είναι σε φάση beta, αλλά λειτουργούν αρκετά καλά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.