Η vivo αποκάλυψε, επιτέλους, τα X100 και X100 Pro. Το ερώτημα όμως που δημιουργήθηκε είναι το “Πότε θα δούμε το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το vivo X100 Pro+;” Πέρυσι, η εταιρεία είχε ανακοινώσει τρία μοντέλα, το X90, το X90 Pro και το X90 Pro+. Φέτος, γιατί άλλαξε τακτική; Θα υπάρξει X100 Pro+ και αν ναι πότε θα κάνει ντεμπούτο;

Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, έρχεται να ανατρέψει τις φήμες για την πιθανή διακοπή του X100 Pro+. Ο leaker αναφέρει ότι τα στελέχη της εταιρείας επιβεβαιώνουν πως το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πότε θα ανακοινωθεί και θα διατεθεί στην αγορά αυτό το μοντέλο.

Επαναπροσδιορίζουν τη φωτογράφηση του ήλιου τα vivo X100 / Pro, και όχι μόνο

Θα μπορούσε το vivo X100 Pro+ να κάνει ντεμπούτο το πρώτο τρίμηνο του 2024 – εντός έξι μηνών από το λανσάρισμα του απλού και του Pro, μαζί με άλλα ανταγωνιστικά high-end flagship smartphones που διαθέτουν των Snapdragon 8 Gen 3. Το X100 Pro+, σε αντίθεση με τα άλλα δύο μοντέλα που έχουν τον Dimensity 9300 της MediaTek, θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.

Ποικίλες αναφορές θέλουν το X100 Pro+ να έχει 200MP περισκοπικό τηλεφακό με 10x οπτικό ζουμ ή ένα σύστημα με 50MP Sony LYT-900 κύρια + 50MP Sony IMX798 ultra wide + 50MP IMX758 portrait. Κατά τα άλλα, πιθανώς θα έχει την ίδια οθόνη, μπαταρία, και τεχνολογία φόρτισης με το Pro μοντέλο της σειράς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.