Η HMD Global Connect εισάγει μια νέα κατηγορία υπηρεσίας, με το λανσάρισμα του HMD Connect Global Data Roaming, επιτρέποντας στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από μια κάρτα SIM χωρίς προβλήματα, όταν ταξιδεύουν και έχουν τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων κινητής τους. 

Το HMD Connect Global Data Roaming σας κρατά συνδεδεμένο με έναν εύκολο τρόπο, μένοντας στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, πληρώνοντας μόνο για αυτά που πραγματικά χρειάζεστε. Η εφαρμογή HMD Connect προσφέρει εύκολο έλεγχο πάνω στο σχεδιασμό των δεδομένων σας και σας επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση εύκολα σε περισσότερα δεδομένα, καθώς προσαρμόζετε στις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή HMD Connect Global Data Roaming, τα δεδομένα σας βρίσκονται αυτόματα υπό ασφαλή σύνδεση για να προστατεύουν καλύτερα οι προσωπικές σας πληροφορίες κατά τη διάρκεια ταξιδιών σας. Το HMD Connect θα κυκλοφορήσει αρχικά σε BETA έκδοση μέσω του HMDConnect.com, προσφέροντας δωρεάν, ασφαλή και προσιτή περιαγωγή σε όλο τον κόσμο.

Η HMD Connect Global Data Roaming Service λειτουργεί σήμερα σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και μαζί με το συνεργάτη Greenwave Systems και τους τοπικούς operators, η HMD Global εργάζεται ώστε να επεκτείνει την κάλυψη σε ακόμη περισσότερα δίκτυα και χώρες στο μέλλον.

Ο Martin Manniche, Founder and CEO, Greenwave Systems δήλωσε: «Το κοινό μας όραμα με την HMD Global δημιουργεί έξυπνη, προσιτή συνδεσιμότητα παντού στον κόσμο. Η πλατφόρμα AXON GlobalNet προσφέρει μια ασφαλή και προσιτή σύνδεση στους συνδρομητές μας σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα HMD Global και προσβλέπουμε σε περισσότερα καινοτόμες υπηρεσίες στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.