Τι είναι η ρύθμισης αναγνώρισης προσώπου και πως χρησιμοποιείται από το Facebook; Η υπηρεσία εξηγεί αναλυτικά για να το κατανοήσεις.
Πώς χρησιμοποιούμε την αναγνώριση προσώπου

Αν ενεργοποιήσετε αυτή τη ρύθμιση, θα δημιουργήσουμε ένα πρότυπο αναγνώρισης προσώπου και θα το χρησιμοποιούμε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Θα βρίσκουμε φωτογραφίες και βίντεο στα οποία εμφανίζεστε ώστε να σας βοηθάμε να ελέγχετε ή να κοινοποιείτε περιεχόμενο, να προτείνουμε ετικέτες και να σας παρέχουμε πιο σχετικό περιεχόμενο και προτάσεις δυνατοτήτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • Θα προστατεύουμε εσάς και τους άλλους χρήστες από ενδεχόμενη πλαστοπροσωπία και κατάχρηση ταυτότητας και θα βελτιώνουμε την αξιοπιστία της πλατφόρμας.
  • Θα παρέχουμε λειτουργίες προσβασιμότητας ενημερώνοντας άτομα με προβλήματα όρασης για το ποιος εμφανίζεται σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.
Τι συλλέγουμε

Η αναγνώριση προσώπου είναι μια τεχνολογία που αναλύει τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα οποία εμφανίζεστε, προκειμένου να υπολογίσει έναν μοναδικό αριθμό που ονομάζεται “πρότυπο”. Όταν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση αναγνώρισης προσώπου, δημιουργούμε και χρησιμοποιούμε το πρότυπό σας για να το συγκρίνουμε με αναλύσησεις άλλων φωτογραφιών ή βίντεο ώστε να αναγνωρίζουμε αν εμφανίζεστε στο συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Δεν κοινοποιούμε το πρότυπό σας σε κανέναν. Θα διατηρήσουμε το πρότυπό σας όσο είναι ενεργός ο λογαριασμός σας αλλά θα το διαγράψουμε αν απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση αναγνώρισης προσώπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.