Πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου του 2024, μπήκαμε στην ιστοσελίδα του Public και εμφανίστηκε ένα πλαίσιο που ζητούσε να απαντήσουμε 2 ερωτήσεις και να πάρουμε 10€ δωροεπιταγή για την επόμενη αγορά μας.

Πάρε τώρα 10€ δωροεπιταγή στα Public, απαντώντας μόνο 2 ερωτήσεις

Θεωρήσαμε καλό να ενημερώσουμε το κοινό μας, καθώς θα μπορούσαν όλοι να κερδίσουν από ένα κουπόνι. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, με αρκετούς να μας κράζουν ότι δεν είμαστε έγκυροι, πως είμαστε ό,τι να ‘ναι, και ακόμα χειρότερα ότι δημοσιεύουμε scam επικίνδυνα για τους χρήστες.

Οι περισσότεροι βασίστηκαν στον “περίεργο σύνδεσμο” και άρχισαν να κατηγορούν χωρίς καν να ψάξουν. Ήταν τόσο απλό, μπορούσαν απλώς να κρατήσουν το domain name από το URL και να δουν με τα μάτια τους ότι είναι μία υπηρεσία φορμών.

Προφανώς, η Public, και η κάθε εταιρεία, δεν δημιουργεί εργαλεία φορμών και ερευνών από το μηδέν, αλλά χρησιμοποιεί έτοιμα που παρέχουν άλλες εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα. Άρα, καλό είναι πριν μιλήσουμε να ψάχνουμε λίγο.

Πάμε στο θέμα των 10€ δωροεπιταγών. Η έρευνα ήταν από την Public και όπως αποδείχθηκε αφορούσε περιορισμένη ποσότητα συμμετοχών. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εμείς, και αρκετοί αναγνώστες, κατάφεραν να συμμετέχουν.

Επίσης, ο σύνδεσμος από κάποια στιγμή και μετά έβγαζε ότι “H έρευνα έκλεισε”, και τίποτα ιδιαίτερα ύποπτο. Οπότε, τα σχόλια περί scam, και οτιδήποτε άλλο, ήταν εξ αρχής άτοπα. Τι έγινε λοιπόν με όσους ΠΡΟΛΑΒΑΝ να συμμετάσχουν; Πέρασαν τρεις μέρες, σήμερα έχουμε 11 Ιανουαρίου 2024.

Λοιπόν, εχθές κάποια στιγμή το απόγευμα, προς βράδυ, λάβαμε μήνυμα με τον κωδικό της δωροεπιταγής, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για αγορά από τα Public αξίας 20,01€ και πάνω, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2024. Στην εικόνα παρακάτω βλέπετε screenshot του μηνύματος.

Public 10 euro

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, ότι εδώ στο Techmaniacs ελέγχουμε πάντα όλα όσα δημοσιεύουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα θέταμε σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των αναγνωστών μας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους στις αγορές σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εγώ αρχικά παραξενεύτηκα από το σύνδεσμο αλλά τελικά το έκανα και μετά από δύο μέρες μου ήρθε στο Viber από το Public ο κωδικός δωροεπιταγης 10 ευρω. Μια χαρά!

  2. Ακριβώς όπως τα γράφετε είναι!
    Και εγώ από εσάς το έμαθα που διάβασα το αρχικό σας άρθρο και πρόλαβα να κάνω 2 φορές την έρευνα με διαφορετικό αριθμό κινητό και μετά από 2 η 3 μέρες δεν θυμάμαι σίγουρα τώρα για να μην πω ψέματα, μου ήρθαν και στα 2 κινητά οι δώρο επιταγές.

  3. Έβαλα τον κωδικό και μου έδειχνε ότι κερδίζω 0 ευρώ…παραξενεύτηκα και πήγα να δοκιμάσω σε άλλο προϊόν μέχρι που το ξαναεβαλα και μου έβγαζε ότι το κουπόνι δεν ισχύει πλέον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.