Ο Συνήγορος του Καταναλωτή πριν από λίγες ημέρες, σε επιστολή του προς τους παρόχους κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet  απηύθυνε έκκληση προκειμένου να σταματήσουν να χρεώνουν τα SMS προς τους αριθμούς 13033. Την επιστολή αυτή στο σύνολό της μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Η Cosmote από την μεριά της αναφέρει ότι παρέχει δωρεάν το μήνυμα προς τον αριθμό 13033 σε όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως οικονομικού προγράμματος, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (11-12/4) έδωσε και τη δυνατότητα αποστολής του μηνύματος και από συνδρομητές με αρνητικό υπόλοιπο. Επιπλέον, αναφέρει ότι από τις 10 Απριλίου και κατόπιν ενημέρωσής τους, ο αριθμός 10306 είναι και αυτός δωρεάν. Στα ίδια πλαίσια πάνω κάτω κινείται και η απάντηση της Wind, τονίζοντας μάλιστα ότι σε κάποιες περιπτώσεις που έγιναν οι χρεώσεις αυτές έχουν αφαιρεθεί.

Η απάντηση της Wind

Η απάντηση της Cosmote

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.